Over Ons

Dé vastgoedmakelaar van Suriname!

Bent u op zoek naar een nieuw huis waar u heerlijk kunt ontspannen en relaxen? Of bent u op zoek naar een huis waar uw kinderen veilig kunnen spelen in een fijne omgeving? Wanneer u ervoor kiest om een nieuw huis te kopen of te huren dan komen er veel dingen op u af. Het is belangrijk dat u vooraf goed kunt bepalen wat u wel en niet wil. Wij van Centraal Vastgoed helpen u hier graag bij. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij via onze website een compleet aanbod van woonhuizen. Daarnaast vindt u hier een aanbod huurhuizen en percelen die te koop worden aangeboden.


Inspirerend aanbod!

Ieder huis is uniek en vertelt iets over de bewoners. Wij zijn daarom altijd op zoek naar het huis en de omgeving. Via onze geavanceerde website vindt u een verrassend aanbod dat altijd bij u past! Probeer de verschillende zoekmogelijkheden en laat u inspireren door een uniek aanbod aan residenties. 


Aanvullende dienstverlening

Centraal Vastgoed is dé makelaar van Suriname waar persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en deskundig advies hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons ook terecht voor een uitgebreid pakket aan dienstverlening, zoals aan- en verkoopbemiddeling, huur en verhuur voor woonhuizen in Suriname. Wij richten ons voornamelijk op de omgeving van Paramaribo. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen en het budget. 


Financieringsmogelijkheden

Centraal Vastgoed is de enigste vastgoedmakelaar van Suriname die een interne financiering  van 50% aanbiedt! Laat u uitgebreid adviseren en vraag naar de mogelijkheden! Graag bieden wij u een compleet voorstel op maat. Meer info hier.Neem direct contact op!

Wilt u ook kennis maken met onze ruime ervaring, vakkennis en het enthousiasme waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer (597) 520-906 of stuur een e-mail naar info@centraalvastgoed.com